De juiste stem voor jouw productie!

Mijn stem is te horen in veel commercials, bedrijfsfilms en op radio en televisie. Als voice-over en stemacteur heb ik in de loop der jaren mijn stem gegeven aan talloze producties. Daarnaast is mijn stem bekend van onder meer Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM. 

Het karakter van mijn stem is heel veelzijdig. Ik ben zeer ervaren en goed te regisseren. Daarom kun je mijn stem gebruiken voor een groot scala aan producties. Actief, wervend en “over the top”? Kan ik. Zakelijk, neutraal en betrouwbaar? Geen punt. Enthousiast, of liever kalm? Mijn stem en ervaring maken het mogelijk.

Ik beschik over een uitstekend taalgevoel en denk desgewenst graag met je mee over de tekst. Dankzij dat taalgevoel is mijn uitspraak altijd goed. Combineer dat met een flexibele en accurate werkwijze en je hebt de perfecte stem voor jouw productie.

Natuurlijk wil je voorbeelden horen. Die vind je hier.

Ik bedank je alvast voor je interesse in mijn stem en kijk er naar uit om aan jouw productie te mogen bijdragen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informatie over mijn tarieven? Stuur me een bericht via de contact-pagina, zodat we de wensen voor jouw productie kunnen bespreken.

Alex Oosterveen